Alarm İzleme Merkezi

Elektronik Güvenlik, Özel Güvenlik
  • Alarm Haber Alma Merkezi

Gizlilik temel prensiptir ilkesi doğrultusunda yetkililerden şifre bilgisi alınmadan işlem yapılmamaktadır. Talebe göre belirlenen giriş ve çıkış saatlerinin ihlalleri SMS gönderimi ile ya da aranarak bildirilmektedir. Alarmların hangi saat diliminde açılıp kapatıldığı rapor olarak sunulmaktadır.

RSS Alarm Sistemleri’nde müşteriler ve kolluk kuvvetleri yapılan görüşmeler kayıt altına alınarak saklanmaktadır. Uzun süre kurulmayan sistem için abonelere aranarak hatırlatma yapılmaktadır. Müşteri isteği doğrultusunda uzaktan bağlanılarak sistem devreye alınabilir veya devre dışı bırakılabilmektedir.

 

Talep edilmesi halinde alarm sistemi dâhilinde satılan panik butonu ile silahlı soygun ve gasp girişimleri direkt olarak kolluk kuvvetlerine yönlendirilmektedir. Belirli saatler dışında yapılan girişler için aranarak bilgi verilmektedir. Alarm sisteminin durumu şifreyle haber merkezinden öğrenebilmektedir. RSS Özel Güvenlik profesyonel personeli 365 gün 24 saat telefon ve teknik ekibiyle sizlere yardımcı olmaktadır.

_ Yangın Gaz Alarmı

_ Soygun Alarmı

_ Panik Alarmı

_ Tıbbi Alarm

_ 7/24 Çağrı Merkezi

 

Language